(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuspuhdistajia Lappeenrantaan vk 14-15
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Toimenkuva
Etsimme asiaskasyrityksellemme reippaita työntekijöitä prosessipuhdistukseen Lappeenrantaan tehdasseisakkiin kahden viikon ajaksi maalis-huhtikuun vaihteessa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on rautaista asennetta työntekoon ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Kokemus teollisuuden puhdistustöistä (esim. korkeapainepesut ja suurtehoimuautotyöt) on eduksi, mutta näissä hommissa motivaatio ja asenne ratkaisee. Lisäksi arvostamme suuresti asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää kuntoa ja huumorintajua. Tarjolla on noin kahden viikon mittainen työrupeama, jossa tehdään työtä kahdessa vuorossa ja ns. pitkää päivää urakkaluontoisesti.
Odotamme sinulta
Olet joustava, sillä välillä työpäivät voivat venyä. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturvallisuuskortti sekä tulityökortti/alkusammutuskortti. Koska työkohteisiin ajetaan usein kuorma-autoilla luemme eduksesi C-ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyden.
Työhön palkattavilla tulee olla turvakengät, muu työvarustus tulee asiakkaaltamme.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus prosessipuhdistustyöstä tai teollisuudessa työskentelystä. Työturvallisuuskortti ja alkusammutuskortti/tulityökortti ovat pakolliset, jotta tehtävään pääsee.
Muut tiedot
Täytä työhakemus osoitteessa eezy.fi (Eezy VMP) tai vmp.fi ja muista klikata kiinnostuksesi työpaikkaan. Lisätietoja voi kysyä soittamalla puh. 040 307 5600 arkisin klo 9-15 tai sähköpostilla lappeenranta@vmp.fi.
Kesto
arviolta kaksi viikkoa, tehdasseisakin ajan
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.03.2020 mennessä.