(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuspuhdistajia Delete Oy:lle Porvooseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 1000 ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.

 

Etsimme asiakkaallemme Delete Oy:lle teollisuuspuhdistajia Porvooseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työt kestävät vähintään useita kuukausia, hyvälle työntekijälle töitä pidemmäksikin aikaa.

Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä C-korttia mielellään ammattipätevyyksillä. Hyvä fyysinen kunto ja fyysistä työtä vieroksumaton asenne on välttämätön työssä menestymisen kannalta.

Työntekijä ei saa myöskään pelätä likaisia tai korkeita paikkoja. Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.


Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Hannola, p. 040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi