(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuspuhdistajia Delete Oy:lle Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 1000 ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.

 

Etsimme asiakkaallemme Delete Oy:lle teollisuuspuhdistajia Kotkaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työt kestävät vähintään muutamia kuukausia, hyvälle työntekijälle töitä pidemmäksikin aikaa.

Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto ja fyysistä työtä vieroksumaton asenne on välttämätön työssä menestymisen kannalta.

Työntekijä ei saa myöskään pelätä likaisia paikkoja. Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen, kuljettajan ammattipätevyyden sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 10.07.19.


Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Martti Hannola, p. 040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi tai Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi.