(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuspuhdistajat
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Toimenkuva
Etsimme asiaskasyrityksellemme reippaita työntekijöitä prosessipuhdistukseen tehdasseisokkeihin syyskuusta marraskuun puoliväliin Etelä-Karjalan alueelle. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on rautaista asennetta työntekoon ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Kokemus teollisuuden puhdistustöistä (esim. korkeapainepesut ja suurtehoimuautotyöt) on eduksi, mutta näissä hommissa motivaatio ja asenne ratkaisee. Lisäksi arvostamme suuresti asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää kuntoa ja huumorintajua. Tarjolla on noin kahden viikon mittaisia työrupeamia peräjälkeen eri tehtaiden seisokeissa, jossa tehdään työtä kahdessa vuorossa ja ns. pitkää päivää urakkaluontoisesti.

Odotamme sinulta
Olet joustava, sillä välillä työpäivät voivat venyä. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturvallisuuskortti sekä tulityökortti/alkusammutuskortti. Koska työkohteisiin ajetaan usein kuorma-autoilla luemme eduksesi C-ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyden.
Työhön palkattavilla tulee olla turvakengät, muu työvarustus tulee asiakkaaltamme.

Koulutus ja työkokemus
Kokemus prosessipuhdistustyöstä tai teollisuudessa työskentelystä. Työturvallisuuskortti ja alkusammutuskortti/tulityökortti ovat pakolliset, jotta tehtävään pääsee.

Kesto
marraskuun puoliväliin 2020

Lisätietoja
Merja Teitto, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.08.2020 mennessä.