Teollisuuspuhdistaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Etsimme asiakkaallemme TEOLLISUUSPUHDISTAJIA Harjavaltaan.

Kyseessä on voimalaitoksen puhdistustyö sen seisoessa. Työtehtävänäsi on voimalaitoksen puhdistustyöt, jotka pitävät sisällään imurointia (kuorma-auto alustaisella suurteollisuusimurilla) lapiointia sekä normaalia teollisuuslaitoksen puhdistustyötä.

Vaatimukset:
Hyvä motivaatio asiakaskohteessa tehtävään työhön
Hyvä fyysinen kunto
Työturvallisuuskortti
C-kortti plussaa

Tärkeintä on hyvä ja motivoitunut asenteesi työtä kohtaan. Tehdasalueella tehdään pitkää työpäivää 12 tunnin vuorossa, lisät maksetaan.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löytyessä ja päättyy kun puhdistustyöt ovat valmiit. Päiväraha sekä kilometrit maksetaan. Majoitus järjestyy asiakasyrityksemme toimesta.

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543402
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio, Lapinlahti, Siilinjärvi