Teollisuuspuhdistaja Delete Oy:lle Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 1000 ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.

 

Etsimme asiakkaallemme Delete Oy:lle teollisuuspuhdistajia Kotkaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työt kestävät vähintään useita kuukausia, hyvälle työntekijälle töitä pidemmäksikin aikaa.

Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvä fyysinen kunto ja fyysistä työtä vieroksumaton asenne on välttämätön työssä menestymisen kannalta.

Työntekijä ei saa myöskään pelätä likaisia paikkoja. Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen sekä kuljettajan ammattipätevyyden.


Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .


Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Hannola, p. 040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263667
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka