(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuspalomiehiä
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme omaan koulutukseen

TEOLLISUUSPALOMIEHIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Haemme koulutukseen viittä henkilöä teollisuuspalomiehiksi telakan teollisuuspalokuntaan, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Telakan palokunta toimii ympäri vuorokauden telakan alueella ja se koostuu vakinaisesta päätoimisesta palohenkilöstöstä. Ensisijainen tehtävämme on parantaa paloturvallisuuden tasoa rakenteilla olevissa laivoissa ja koko telakka-alueella sekä avustaa telakkaa turvallisemman työympäristön kehittämisessä ja ylläpidossa. Hoidamme alueellamme tapahtuvat hälytys- ja avunatotehtävät telakka-alueella, laivassa ja merialueella. 


Toivomme hakijalta

Henkilöiden tulee olla rehellisiä, tunnollisia, täsmällisiä sekä turvallisuustyöhön sopivia. Teollisuus-palomieskoulutukseen hakevilta edellytetään ennen koulutuksen alkamista hyväksytysti suoritettu pelastussukellusohjeen (SM 050:00/2006) mukainen fyysisen kunnon testi. Kuntotesti tulee suorittaa hakijan kustannuksella ja vastuulla Turun Paavo Nurmi –keskuksessa. Testi tulee olla hyväksytty ja voimassa vielä hakuajan päättymispäivänä. 

Ajokorttiluokka BC. Mikäli hakijalla ei koulutuksen alussa ole BC ajokorttiluokkaa, hänen tulee sitoutua vaadittavan ajokorttiluokan suorittamiseen omalla kustannuksellaan ennen kuuden kuukauden koeajan päättymistä. 

Meyer Turku Oy sitoutuu pätevöittämään valitut henkilöt vähintään vanhemman sammutusmiehen pätevyyteen niin, että henkilö suorittaa työsuhteen alussa sammutustyö-, savusukellus-, pelastustyön- ja palokuntien ensiapukurssit. Vanhemman sammutusmiehen pätevyys pyritään toteuttamaan vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.  

Ennen työsuhteen ja koulutuksen aloitusta henkilön on läpäistävä hyväksytysti lääkärintarkastus ja pelastussukellusohjeen (SM 050:00/2006) mukaiset fobiatestit (korkeanpaikan ja suljetun paikan kammo).


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Harri Koivisto
Palopäällikkö
010 670 6626

Tero Niemi
Palomestari  
010 670 7820