(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuspalomiehiä
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haemme viittä henkilöä teollisuuspalomiehiksi telakan teollisuuspalokuntaan, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Telakan palokunta toimii ympäri vuorokauden telakan alueella ja se koostuu vakinaisista päätoimisista palohenkilöstöistä. Ensisijainen tehtävämme on parantaa paloturvallisuuden tasoa rakenteilla olevissa laivoissa ja koko telakka-alueella sekä avustaa telakkaa turvallisemman työympäristön kehittämisessä ja ylläpidossa. Hoidamme alueellamme tapahtuvat hälytys- ja avunatotehtävät telakka-alueella, laivassa ja merialueella.

Edellytykset

Henkilöiden tulee olla rehellisiä, tunnollisia, täsmällisiä sekä turvallisuustyöhön sopivia. Arvostamme peruskoulutuksena pelastajantutkintoa (90 op) tai vanhemman sammutusmiehen pätevyyttä niin, että miniminä on suoritettuja sammutustyö-, savusukellus- ja palokuntien ensiapukurssia.

Ajokorttiluokka BC.

Ennen työn aloittamista henkilön on läpäistävä lääkärintarkastus ja pelastussukellusohjeen (SM050:00/2006) mukaisesti fyysisen toimintakyvyn arviointi sekä telakan harjoitusalueella järjestetty savusukellus- ja fobiatestit (korkeanpaikan ja suljetunpaikan kammo).

Tarjoamme

Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa palopäällikkö Harri Koivisto puh +358 10 670 6626.