(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusompelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

JLX Industry Oy on raumalainen, vuonna 1994 perustettu yritys. Toimintamme jakaantuu kahteen päätuotelinjaan: paljetasaimiin ja laite-eristeisiin. Lisää tietoa yrityksestä ja tuotteista www.jlx.fi. Valmistamiamme tuotteita käytetään esim. voimalaitoksissa, konepajateollisuudessa ja ajoneuvoteollisuudessa. Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TEOLLISUUSOMPELIJAA.

Tehtävän kuvaus:

JLX Industry Oy hakee joukkoonsa kokenutta teollisuusompelijaa. Voit olla tarvittaessa myös vähemmän kokenut ompelija, sillä tarvittaessa työhön koulutetaan. Kokemus ompelutyöstä katsotaan kuitenkin eduksi. Koulutuksen kesto suunnitellaan tapauskohtaisesti, tavoitteena työllistyä koeajan jälkeen vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työn erikoistuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä oman alan erikoisosaajaksi pitkän kokemuksen omaavien työkaverien parissa.

Hakeminen:

Rekrytointia hoitaa RTK Henkilöstöpalvelu Oy ja työsuhde solmitaan koeajaksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Lisätiedot ja hakemukset 31.1.2021 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa myyntipäällikkö Jaana Koivumäki, 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi