(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusompelija
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuusompelijoita töihin loppuvuoden kiirehuippuun 1-3 kuukauden ajaksi.

Odotamme sinulta perusosaamista teollisuusompelukoneella työskentelystä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen teollisuusompelusta. Sesonkiompelijan tehtävä on myös erinomainen mahdollisuus esimerkiksi teollisuusompelun perusteet opiskelleelle opiskelijalle kerätä työkokemusta teollisuusompelun parista.

Sesonki kestää marraskuun alkupuolelta ja joulu- tai tammikuun loppupuolelle tarpeen mukaan. Työsuhteen kestosta tälle ajalle on mahdollista neuvotella tilanteesi mukaan.

Töitä verhoilussa tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkipäivisin klo 7-15.30. Huomioithan, että 2-vuoroon siirtyminen ja ylityöt ovat mahdollisia sesonkihuipun aikana, joten olethan valmis myös iltavuoroihin.

Työllistyt asiakkaalle tehtävään Barona Teollisuus Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät sesonkiin vahvistetaan soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai työsuhteesta voit tiedustella Baronalta rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.