(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusompelija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuusompelijaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle, vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee n. 60 km Kokkolasta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta olisi hyvä löytyä tiimitaitoja sekä -asennetta, tehokasta sekä oma-aloitteista työskentelytapaa, sorminäppäryyttä, huolellista sekä tarkkaa työnjälkeä. Eduksesi on myös joustava asenne, stressinsietokyky sekä hyvä huumorintaju.

Voit olla vasta valmistunut tai jo kokenut ompelija. Voit olla myös kuvausta vastaava ja innokas oppimaan uutta, sillä tarjoamme myös koulutuksen tehtävään. Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä / sopimuksen mukaan ja työssä on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoista työkokemusta sekä mahtavan työporukan.

Rennon ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja työvaatteet. Hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa!
Lisätietoja paikoista antaa Mari Martinoff, puh. 040 - 486 3996

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Sihdin ja työntekijän välillä. Työskentely tapahtuu asiakasyrityksessämme.
Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Tähtäämme todellisiin täysosumiin!