(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusompelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Hoi kaikki ammattitaitoiset ompelijat!

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon teollisuusompelijaa. Valmistettavat tuotteet ovat pääasiassa teknisiä kankaita moneen eri käyttötarkoitukseen sekä jatkojalostukseen eteenpäin yrityksen yhteistyökumppaneille.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja mielellään jo jonkin verran kokemusta teollisuusompelijan työstä. Itsenäinen työskentelyote ja tarkkuus sekä huolellisuus ovat tässä työssä ehdottoman tärkeitä piirteitä.

Työsuhde solmitaan aluksi vuokrasuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, tavoitteena kuitenkin lopulta siirtyminen asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus siis viipymättä, mikäli koit tämän työtehtävän omaksesi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.