Teollisuusompelija (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Asiakkaamme valmistaa tuotteita, toimittaa komponentteja sekä toimii alihankkijana monille eri teollisuuden aloille.


Etsimme nyt asiakkaallemme

TEOLLISUUSOMPELIJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.


Teollisuusompelijan työssä ompelet, saumaat ja olet osana tuotteiden kokoon ompelua tuotannon eri vaiheissa. Laajentuneen tuotevalikoiman ansiosta työnkuva pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena, ja pääset haastamaan itseäsi ammattilaisena.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ammatillisista ompelutöistä. Sarjatyökokemus katsotaan erittäin suureksi eduksi. Toivomme sinulta saumatonta yhteistyötaitoa, sillä toimit itsenäisenä ompelijana osana energistä tiimiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työnkuvan erikoistuotteiden parissa. Työ on kokoaikainen päivätyö, joka alkaa vuokratyösuhteena. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1203 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Tiia Pösö p. 044 740 4504 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot