(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusompelija (kiireapu), Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Etsimme asiakkaallemme kiireavuksi RIPEÄÄ TEOLLISUUSOMPELIJAA Lahteen.

Työtehtävänäsi on suojapeitteiden ompelutyöt. Työ on hyvin monipuolista, sillä peitteet tehdään asiakkaille mittatilaustyönä ja voivat olla myös vanhojen peitteiden korjaustöitä. Peitteitä valmistetaan lähtökohtaisesti kuorma-autoihin.

Edellytämme sinulta ompelijan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä aiempaa kokemusta erilaisista kädentaitoa vaativista työtehtävistä. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut alan tekijä.

Suojapeitteet ovat raskaita käsitellä, joten sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto ja käsien/nivelien kestää sen mukaista rasitusta. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä huolellista työnjälkeä. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielentaito.

Työsuhde on määräaikainen kiireapu ja kesto määräytyy joustavasti tuotannon mukaan. Työ on päivätyötä, porrastetusti 7-16 välillä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 ja Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: teollisuusompelija, ompelu, peitetyöntekijä, tekstiiliteollisuus