(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalien myyjä
HL Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

TEOLLISUUSMAALIEN MYYJÄ

Haemme nyt Turun Colornet-myymäläämme Teollisuusmaalien myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi toimit osana myymälän ammattitaitoista 4 hengen tiimiä. Tehtäviisi kuuluu auto- ja teollisuusmaalien, sekä niihin liittyvien tuotteiden ja palvelujen myynti. Myymälässä tapahtuvan asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi vastuullasi on Tikkurilan ja Sherwin Williams -teollisuusmaalien myynti Varsinais-Suomen alueella. Alueelta löytyy jo voimassa oleva asiakaskunta, mutta odotamme sinulta myös uusien asiakkuuksien hankkimista.

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat kattavan koulutuksen tehtävääsi ja edustamiimme tuotteisiin, sekä osaavan tiimin tuen. Työn liikkuvuuden vuoksi hakijalta edellytetään ajokorttia. Tarjoamme vakituisen työpaikan perinteikkäässä teknisen tukkukaupan yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Sami Järvinen, puh. 0500-779308. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen sami.jarvinen@hlgroup.fi viimeistään 30.11.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yritykseen ja edustamiimme tuotemerkkeihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.hlgroup.fi.