Teollisuusmaalariksi oppisopimuksella
Metso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle yhteistyökumppanillemme Metso Oyj:lle henkilöä koulutettavaksi oppisopimuksella teollisuusmaalariksi. Oppisopimus kestää vuoden 2020 loppuun ja alkaa tammikuussa.

Opiskelu tapahtuu osaksi teoriaopiskeluina paikallisessa oppilaitoksessa ja osaksi työssä 2-vuorossa modernissa vuonna 2011 avatussa tehtaassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Opiskelun tavoite on, että henkilö kykenee oppisopimuksen jälkeen työskentelemään monipuolisesti teollisuusmaalarina Metson Hakkilan venttiilitehtaalla. Näitä ovat tehtaalla suoritettavat erikoisventtiilien ja toimilaitteiden maalaustehtävät. Maalaamisen lisäksi tehtävään kuuluvat kaikki maalauksen valmistelutyöt, kuten kappaleiden siirtäminen nosturilla, hiekkapuhallus, maalien mittaaminen ja kappaleiden puhdistaminen ja suojaaminen.

Toivomme hakijoilta aitoa motivaatiota opetella ja sitoutua pitkäkestoiseen työsuhteeseen teollisuusmaalarina. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen harrastuksen tai työn puolesta maalaustehtävistä tai pintakäsittelyn ammattitutkintoa.

Työskentelytavoiltasi olet joustava ja omatoiminen, sekä sinulla on halua kehittyä ammatillisesti. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle oppisopimuksen päätteeksi mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolisessa tehtävässä voit jatkossa kehittää omaa osaamistasi osana venttiiliyhdistelmien tuotantoprosessia. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, sekä perusteellisen perehdytyksen ja arvostetun kansainvälisen yrityksen edut kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat Ari Kumlanderilta sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse numerosta 043 824 4449.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot