(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari/hiekkapuhaltaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsimme Lappeenrannassa sijaitsevalle asiakkaallemme hiekkapuhaltajaa/maalaria. Asiakasyrityksemme on 30 vuotta toiminut ripeästi kasvava perheyritys, jonka leipälaji on vaativat koneistustyöt.

Työnkuvaus

Työ sisältää metallikappaleiden märkämaalaamista ja hiekkapuhaltamista. Kappaleet ovat pääosin kooltaan käsinkannettavia ja jos välillä työstät isompaa kappaletta, on apunasi kevennysnostin. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Ennen kaikkea työssä tarvitset kuitenkin halua oppia työtehtävät käytännössä, innostusta ja motivaatiota hoitaa hommat kunnialla kotiin. Työssä menestyminen ei edellytä suomen kielen osaamista vaan voit käyttää työkielenä joko suomea, ruotsia, englantia, venäjää tai saksaa. Toivomme, että olet vastuullinen ja työhön tarttuva luonne.

Tarjoamme

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi luotettavan työnantajan palveluksessa. Asiakasyrityksemme voi myös avustaa asunnon löytämisessä jos apu on tarpeen. Lisäksi työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)