Teollisuusmaalari
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle ammattitaitoista teollisuusmaalaria.  

Työnkuvaus: 
Työ pitää sisällään teollisuusmaalausta sekä hiekkapuhallusta. Haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja alan koulutus. Ensisijaisesti etsimme henkilöä, jolla on useamman vuoden aikaisempi kokemus, mutta otamme huomioon myös hakijat, joilla ei ole vielä vuosien kokemusta. Hakijalla tulisi olla hyvä asenne ja kiinnostusta kehittyä työssä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:
- Huolellista työnjälkeä
- Ahkeraa asennetta
- Luotettavuutta
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan menestyvässä yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hiekkapuhaltaja, teollisuusmaalari, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot