(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme asiakkaallemme teollisuusmaalaria.

Onnistuaksesi työssä sinun tulee hallita maalaamon tehtävät kuten mm. esikäsittely ja -valmistelut,  maalaus, suojaus,  kunnossapito-ja puhtaanapitotehtävät sekä maalausvälineiden huolto- ja korjaustehtävät ja ennakoivasta kunnossapidosta vastaaminen.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua maalaamon operatiivisen toiminnan kehittämiseen ja maalien ja maalaamotarvikkeiden ja varaosien jne. hankintaan ja tilausten tekemiseen erikseen sovittaessa.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta maalarintehtävistä ja etsimme itsenäiseen työhön kykenevää tekijää. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja se edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta fyysiseen työhön. Aikaisempi kokemus teollisestatyöstä katsotaan eduksi.

Työ on aluksi keikkaluonteista ja työt alkavat tarpeen/sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.