(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin teollisuusmaalaria.

Työnkuvaus:
Työ sisältää teollisuuden märkämaalausta mm. kaksikomponenttisella polyuretaanimaalilla. Lisäksi työnkuvaan kuuluu ripustus, pakkaus ja muut maalaamon oheistyöt. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja alan koulutusta. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa 40 h/viikko.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: teollisuusmaalaus, korkeapaineruiskumaalari, teollisuus, maalari, päivätyö, teknologiateollisuus