(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti? Pidätkö fyysisemmästä työstä, johon ei kuulu toimistossa istuskelua?

Haemme nyt TEOLLISUUSMAALARIA asiakkaallemme Helsinkiin.

Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta teollisuusmaalauksesta tai voit olla urasi alkuvaiheessa. Työtehtävät valikoituvat osaamisesi mukaan, mutta sinulla voi olla opinto- tai työtaustaa esimerkiksi jauhe- tai märkämaalauksesta, silkkipainamisesta tai vaikkapa erilaisten erikoispinnotteiden käsittelystä. Jos olet tämän lisäksi innokas oppimaan uutta sekä positiivisen ja ahkeran asenteen omaava hakija, näkisimme sinut mielellämme haastattelun merkeissä! Työtä tehdään tällä hetkellä aamupainotteisesti, mutta iltavuoro on tulevaisuudessa myös mahdollinen.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään asiantuntijuuttasi yhä pidemmälle. Pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet. Työkavereiksi saat reilu parikymmentä ammattitaitoista ja motivoitunutta maalauksen asiantuntijaa. Lisäksi saat tietysti hyvän perehdytyksen.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Voit myös ola yhteydessä sähköpostitse mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.