(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Järvenpäähän teollisuusmaalaria määräaikaiseen työsuhteeseen noin kuukaudeksi. Asiakkaamme on keskisuuri yritys, joka valmistaa antenneja ja antennitarvikkeita. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 35 henkilöä.

Työnkuvaus

Työssä tulet toimimaan maalarina asiakkaamme tiloissa Järvenpäässä. Työ sisältää märkämaalausta. Suurin osa tuotteista vaativat yhteen kertaan maalauksen, mutta on myös tuotteita, joille tehdään pohja- sekä pintamaalaus. Tuotteissa käytetään samaa pohjamaalia. 

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta teollisuusmaalaamisesta sekä aktiivista otetta työhön. Odotamme sinulta hyvää motivaatiota, tunnollisuutta ja ahkeruutta. Eduksi katsotaan voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme noin kuukauden määräaikaisen työsuhteen reippaalle maalarille mukavaan työyhteisöön, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse ja whatsappilla kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Kyseessä on vuokratyöpaikka määräajaksi. 

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi