(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle yhteistyökumppanillemme Metso Oyj:lle teollisuusmaalareita venttiilitehtaalle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä modernissa vuonna 2011 avatussa tehtaassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työ on Metson Hakkilan venttiilitehtaalla suoritettavat erikoisventtiilien ja toimilaitteiden maalaustehtävät. Maalaamisen lisäksi tehtävään kuuluu kaikki maalauksen valmistelutyöt, kuten kappaleiden siirtämisen nosturilla, hiekkapuhallus, maalien mittaamisen ja kappaleiden puhdistamisen ja suojaamisen.

Toivomme hakijoilta aiempaa teollisuusmaalaus- tai automaalauskokemusta sekä soveltuvaa pintakäsittelyn ammattitutkintoa. Työskentelytavoiltasi olet joustava ja omatoiminen ja sinulla on halua kehittyä ammatillisesti. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolisessa tehtävässä voit kehittää omaa osaamistasi osana venttiiliyhdistelmien tuotantoprosessia. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, sekä perusteellisen perehdytyksen ja arvostetun kansainvälisen yrityksen edut kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat Ari Kumlanderilta sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse numerosta 043 824 4449.