(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme teollisuusmaalaria märkämaalaustehtäviin. Maalaukseen sisältyvät työtehtävät koostuvat erilaisista alihankinta- ja projektitehtävistä, kappalekoot vaihtelevat isoista pieniin kulloisenkin työn mukaan.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi automaalarin koulutus tai teollisuuden pintakäsittelijän koulutus) ja aiempaa työkokemusta märkämaalauksen tehtävistä. Alan ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tehtäviin perehdytetään ja työssä oppii.

Työ on arkipäiviin tehtävää kokopäivätyötä, päivittäinen työaika on klo 7-15.30.

Työsuhde alkaa elokuun alussa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu yrityksen omille kirjoille.

Tehtävästä maksetaan 11-15€/h, palkkaus määräytyy tekijän aiemman osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lasse Lehtinen

asiakkuuspäällikkö

puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

Mira Salomaa

henkilöstöassistentti

puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi