(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän teollisuusmaalaria. Työ ajoittuu kesälle, mutta osaavalla ja ahkeralla työntekijällä on mahdollisuus on hyvä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi pitävät sisällään metalliosien/teräsrakenteiden märkämaalausta korkeapaineruiskulla sekä hiekkapuhallusta. Toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalaamisesta. Osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Työssä tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Jos kiinnostut, hae tehtävää alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Avaa hakemuksessa osaamistasi tarkemmin ja kerro palkkatoiveesi.

Lisätietoja:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi