(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

TEOLLISUUSMAALARIA

kokoaikaiseen pitkään määräaikaiseen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua.

Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta, jauhemaalauksesta. Eduksesi luemme myös ruiskumaalaus kokemuksen. Työssä menestyminen edyllää oma-aloitteista asenetta työhön, itsenäistä työotetta sekä tarkkaa ja sitoutunutta työmoraalia.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa anniina.kinnunen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan työpaikan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.