(Poistunut julkaisusta)

TEOLLISUUSMAALARI, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2019

 

Haemme asiakkaallemme reippaita

TEOLLISUUSMAALAREITA Vaasaan

Olethan huolellinen, tarkka, omatoiminen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla nainen tai mies, alan uusi lupaus tai kokenut konkari, olet näppärä käsistäsi ja pitkäjänteisyys on vahvuutesi. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavasta. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ammattilaisten parissa.

Työtehtäviin kuuluu teollisuusmaalaukseen liittyviä aputehtäviä, sekä korkeapaineruiskumaalaustyötä. Sinut perehdytetään tehtävään. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen 6 kk, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyötä ma-pe, toivomme valmiutta mahdolliseen vuorotyöhön. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 22.4.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Voit myös hakea tehtävää heti www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.