(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereelle metallialan pitkän linjan perheyritykseen 

TEOLLISUUSMAALARIA 

 vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta: 

  • työkokemusta teollisuusmaalarin työstä 
  • halua työskennellä metallialan yrityksessä teräsrakenteiden ruiskumaalaustehtävissä
  • alan koulutusta
  • aikaansaavaa, huolellista ja reipasta työotetta
  • työturvallisuuden vaalimista

Tarjoamme sinulle: 

  • vakituisen työpaikan arvostetussa alan yrityksessä
  • mukavan työympäristön ja muiden työntekijöiden tuen
  • joustavat työajat
     

Työ on 1-2 vuorotyötä, liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vakituisella työsuhteella vuokrauksen kautta. Sinulla on mahdollisuus päästä yrityksen omille kirjoille jo 4 kk kohdalla. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukaan. 

Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan paikkansa lunastavalle henkilölle hyvässä arvostetussa yrityksessä. Asiakkaamme panostaa korkeaan laatuun, toimitusvarmuuteen ja erittäin hyvään asiakaskokemukseen. Työntekijöitä arvostetaan ja heidän ammattitaitoonsa luotetaan. 

Täytä hakemus CV:n kera, nyt nopeus on valttia! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.7. saakka arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. 4.7. eteenpäin kysymyksiä voi esittää:  posti@alenconsulting.fi tai p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.