(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari Sarja-Maalaamo Oy:lle
Sarja-Maalaamo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Sarja-Maalaamo Oy
Sarja-Maalaamo:n juuret ovat 1960-luvulla ja nykyisin olemme tunnettu alihankintamaalaamo. Tuotantotilamme sijaitsevat Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Haluamme kehitämme jatkuvasti toimintaamme jotta voimme palvella paremmin asiakkaittemme tarpeita. Nykyään palvelemme laajaa yritysasiakaskuntaamme ja tämän lisäksi palvelemme myös kotitalouksia joille maalaamme esimerkiksi keittiökaapistojen ovia uudelleen.
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Sarja-Maalaamo hakee ammattitaitoista teollisuusmaalaria mahdollisesti vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työskentelet märkämaalauslinjalla tiiviissä työporukassa. Työvälineinä käytetään pienikorkeapainenruiskua ja käsikannua. Materiaaleina myös katalyytit ja uretaani. Muita työtehtäviä on suojaaminen, pakkaaminen ja ripustaminen. Työpiste sijaitsee Helsingin Tattarisuolla.
Odotamme sinulta
Aikaisempi alan vankka työkokemus ja alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä edellytetään lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme kokoaikaisen ja mahdollisesti vakinaistuvan työsuhteen alkuun 12 kuukauden ajalle. Asiakkaamme hakee työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat ma-pe päiväaikoihin. Palkkaus sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää "Teollisuusmaalari Sarja-Maalaamo Oy:lle". Liitä hakemukseen erillinen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-koordinaattori Hanna Rättö. Lisätiedustelut sähköpostilla hanna.ratto@vmp.fi
Kesto
Alkuun 12kk. määräaikaisuus ja tehtävä on mahdollisesti vakinaistuva
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.07.2019 mennessä.