(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari oppisopimuskoulutuksella Polttoväri Oy:lle
Polttoväri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme Mustasaaren Lintuvuoressa toimivalle Polttoväri Oy:lle pintakäsittelijää/teollisuusmaalaria oppisopimuskoulutukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia pintakäsittelyalan tehtäviä, pääasiassa maalausta sekä myös automatiikan käyttöä. Kokoonpanotehtävät sekä maalauslinjastojen ylläpitotehtävät kuuluvat myös työnkuvaan.

Oppisopimuskoulutus alkaa syksyn 2019 aikana ja määräaikainen työsuhde kestää kesään 2020. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollisuus uuteen sopimukseen.

Koulutus työtehtäviin tapahtuu yhteistyössä alueen koulutusorganisaatioiden kanssa. Alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksi katsotaan aiempi kokemus maalaus/pintakäsittelyalan tehtävistä tai teollisuusautomaation käytöstä.

Toivomme että olet työntekijänä luotettava ja motivoitunut. Työ on vastuullista ja vaatii itsenäistä toimintaa koulutus/perehdytysjakson jälkeen, joten kyky oppia ja omaksua uusia käytäntöjä on myös vaadittua tässä tehtävässä. Työssäsi toimit tiiviisti yhteistyössä kollegoidesi kanssa, joten ryhmätyöskentely on myös olennainen osa tehtävää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä sekä kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviin. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa, mikäli olet muuttamassa alueelle.

Rekrytointia hoitaa Barona ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Jätäthän hakemuksen ja ajantasaisen CV:si oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.