(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari Norjaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Norjaan teollisuusmaalaria. Nyt sinulla on loistava tilaisuus hakea uutta virtaa tekemiseesi uudessa ympäristössä.

Maalarin tehtäviin kuuluvat maalauksen lisäksi muun muassa maalausvälineiden ylläpito ja kappaleiden loppuvalmistelu ennen maalaamista. Keskeisessä osassa työtä on myös hiekkapuhallus. Töitä tehdään niin onshore- kuin offshore-kohteissa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jatkoksi hyvällä maalarilla on hyvät mahdollisuudet työllistyä myös asiakasyrityksen kirjoille.

Toivomme hakijalta työtä tukevaa kokemusta teollisuusmaalauksen parista, ja kykyä työskennellä englanniksi tai norjaksi. Eduksi katsomme alaan liittyvän ammatillisen koulutuksen, kuten pintakäsittelyalan perustutkinnon. Lisäksi hiekkapuhallusosaamisesta sekä muiden pohjoismaisten kielten osaamisesta on suurta etua tehtävässä suoriutumisen kannalta. Työntekijänä olet uusia haasteita pelkäämätön ja kykenet sitoutumaan työskentelyyn ulkomailla. Haluat kehittyä ja luoda ympärillesi kannustavaa sekä viihtyisää työskentelyilmapiiriä.

Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itseäsi kansainvälisessä ympäristössä, kilpailukykyisen palkan ja sujuvan aloituksen ulkomailla työskentelylle. Lisäksi työsuhde-etuudet kattavat niin kohdemaahan ja sieltä takaisin matkustamisen kuin majoittumisenkin. Aiemmat kokemukset kohdemaasta ovat toki aina eduksi, mutta autamme sinut tarvittaessa alkuun.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme avoimet tehtävät mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi mieluiten englanninkielisen ansioluettelon (CV).

Lisätietoja tehtävistä antaa Anssi Pekkarinen, 043 824 3624.