(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari Kumera Drives Oy:lle Riihimäelle
Kumera Drives Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Kumera Drives Oy:lle teollisuusmaalaria Riihimäelle päivävuoroon

Oletko kokenut ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan ammattilainen? Tämä työpaikka sopii sinulle, jos sinulla on työkokemusta pintakäsittelyalalta, etkä pelkää työntekoa. Voit myös olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäväsi koostuvat eri kokoisten metallikappaleiden ruiskumaalauksesta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli taskussasi on ammatillinen koulutus, esimerkiksi pintakäsittelyalan perustutkinto tai sinulla on työn kautta kartutettua kokemusta ruiskumaalauksesta. Olet tottunut tekemään työsi huolellisesti ja tarkasti. Asenteesi työntekoa kohtaan on oikea ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman osaava maalari, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus maalaamisen opetteluun ja hyvä asenne avustavien töiden tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Riihimäellä. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.