(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari Kilpilahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme asiakasyrityksellemme maalareita loppukesän sesonkiin teolliseen ympäristöön Kilpilahteen.

Teollisuusmaalarina työskentelet teollisessa ympäristössä maalaustehtävissä. Tehtävässä kierrät parin tai pienen tiimin kanssa työkohteita Kilpilahden alueella, joissa suoritatte vaihtelevia maalaus- ja pintakäsittelytöitä. Pääsääntöisesti työkohteet sijaitsevat ulkotiloissa, joten työn luonteen vuoksi työmäärä voi vaihdella. Työtä tehdään päivävuorossa. Työtä on arviolta lokakuuhun asti, riippuen syksyn sateiden määrästä. Vastuuta saat oman osaamisesi ja oppimishalusi mukaan.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja täsmällinen, joka omaa työtä pelkäämättömän asenteen. Pidät käsillä tekemisestä ja työskentely tiimissä sekä itsenäisesti sujuu mutkitta. Turvallinen työskentely ja työohjeiden noudattamin on sinulle ehdottoman tärkeää. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle henkilölle. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Eduksi katsomme:

  • Työturvallisuuskortti
  • Tulityökortti
  • Ajokortti B ja C
  • Kokemus maalauksesta tai muu tekninen kokemus

Mainitsethan hakemuksessa, jos sinulla on kokemusta ruiskumaalauksesta tai teollisesta hiekkapuhaltamisesta tai henkilönostimen käytöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen määräaikaisen työn mielenkiintoisessa teollisuusympäristössä hyvässä ja joustavassa alan johtavassa yrityksessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisin linkin kautta.

Lisätietoja Baronalta antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 501 2792

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti, Tulityökortti