(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari, Järvenpää
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme teollisuuden teollisuusmaalareita/pintakäsittelijöitä Järvenpäähän upeisiin tuotantotiloihin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. maalauslinjastojen hoito, teräskappaleiden esikäsittelytyöt sekä ruiskumaalaus. Työ on arkeen sijoittuvaa kaksvuorotyötä.

Tässä työssä menestyäksesi tulet tarvitsemaan pintakäsittelyn hallintaa sekä kädentaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, kykyä ryhmätyöhön, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen pintakäsittelytekniikoiden osaamisesta sekä tehtävää vastaavan koulutuksen.

Palkkauksessa käytämme teknologiateollisuuden työehtosopimusta, palkkatoiveet huomioiden.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela 0503230543

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.