(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari Helsinkiin (Sarja-Maalaamo Oy)
Sarja-Maalaamo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Sarja-Maalaamo Oy
Sarja-Maalaamo:n juuret ovat 1960-luvulla ja nykyisin olemme tunnettu alihankintamaalaamo. Tuotantotilamme sijaitsevat Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Haluamme kehitämme jatkuvasti toimintaamme jotta voimme palvella paremmin asiakkaittemme tarpeita. Nykyään palvelemme laajaa yritysasiakaskuntaamme ja tämän lisäksi palvelemme myös kotitalouksia joille maalaamme esimerkiksi keittiökaapistojen ovia uudelleen.
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Sarja-Maalaamo hakee ammattitaitoista teollisuusmaalaria vakinaistuvaan työsuhteeseen. Tulet työskentelemään märkämaalauslinjalla tiiviissä työporukassa. Työvälineinä käytetään pienikorkeapainenruiskua ja käsikannua. Materiaaleina myös katalyytit ja uretaani. Muita työtehtäviä on mm. suojaaminen, pakkaaminen ja ripustaminen. Työpiste sijaitsee Helsingin Tattarisuolla.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestymisessä auttaa:
-aiempi kokemus alalta sekä erityisesti märkämaalauksesta ja ruiskumaalaamisesta
-alan koulutus
-sujuva suomen kielen taito
Muut tiedot
Tarjoamme:
-kokoaikaisen työsuhteen, aluksi 6 kuukauden määräaikaisuudella ja mahdollisuuden vakinaistumiseen
-mukavan ja tiiviin työporukan

Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7-15:30. Palkkaus sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Teollisuusmaalari Helsinkiin (Sarja-Maalaamo Oy). Liitä hakemukseen erillinen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Eezy:n HR-koordinaattori Essi Mäkiseltä arkisin 9-15 numerosta 040 307 5107 tai essi.makinen@eezy.fi
Kesto
6kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2020 mennessä.