(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari, FSP Finnish Steel Painting Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle teollisuusmaalaria Kaarinaan.

FSP Finnish Steel Painting Oy on Euroopan suurimpia teolliseen pintakäsittelyyn ja korroosionestoon erikoistuneita yrityksiä. FSP tarjoaa pintakäsittely- ja engineering-palveluja sekä erilaisia lisäarvopalveluja. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Norjassa.

Työtehtäviin kuuluu metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla, sekä lisäksi ripustus, pakkaus ja mahdollisesti hiekkapuhallus sekä maalaamon oheistyöt.

Toivomme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta maalustehtävistä. 

Töitä tehdään päivävuorossa, mutta toivomme valmiutta 2-vuorotyöhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on. Työaikojen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on henkilöstönvuokrauksen kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.