(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusmaalari, FSP Finnish Steel Painting Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle kokoaikaista teollisuusmaalaria Kaarinaan

FSP Finnish Steel Painting Oy on Euroopan suurimpia teolliseen pintakäsittelyyn ja korroosionestoon erikoistuneita yrityksiä. FSP tarjoaa pintakäsittely- ja engineering-palveluja sekä erilaisia lisäarvopalveluja. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Norjassa.

Työtehtäviin kuuluu metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla, sekä lisäksi ripustus, pakkaus ja mahdollisesti hiekkapuhallus sekä maalaamon oheistyöt.

Toivomme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja trukilla ajotaitoa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyvää asennetta työtä kohtaan.

Töitä tehdään 2-vuorossa ja kyseessä on kokoaikainen työ. Työaikojen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun asti.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.