Teollisuusmaalaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme asiakkaallemme Muurameen ruisku/pulverimaalaria.

Työnkuva

Työ on metallisten kappaleiden maalausta märkä- ja jauhemaalein automaattimaalaamossa. Maalausta tehdään myös käsin (haasteellisemmat kappaleet). Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työhön kuuluu aina tarvittaessa myös muita maalaamon tehtäviä, mm. tavaroiden ripustus ja vastaanotto.

Toivomme valittavalta henkilöltä

Onko Sinulle jo kertynyt kokemusta maalaustehtävistä? Onko Sinulle esim. pintakäsittelijän koulutus tai oletko oppinut teollisuusmaalauksen salat työn kautta? Onko työkokemusta kertynyt sen verran, että työelämän perussäännöt on hallussa? Entä pysyykö maaliruisku vakaana kädessä kiireellisemmässäkin tilanteessa? Jos vastasit ainakin suurimpaan osaan kysymyksistä kyllä, voit olla etsimämme henkilö. 

Mitä työ tarjoaa?

Työssä pääset mukaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Työt hoidetaan asianmukaisesti, mutta työpaikalla saa silti olla mukavaa. Käsiteltäviä kappaleita on monenmuotoisia ja monenkokoisia, joten pääset kehittämään osaamistasi maalaajana. Kyseessä on ainakin aluksi määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä tekijällä on aina mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. 

Hakuprosessi

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi / 0407069967

Avainsanat: pulverimaalaus, ruiskumaalaus, maalaaja, teollisuusmaalaus, pintakäsittely

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot