Teollisuusmaalaaja/ pulverimaalaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan pulverimaalaria

Työnkuva: 

Työtehtävät pitävät sisällään metallisten kappaleiden pulverimaalausta. Työn ohella tehdään myös esim. tuotteiden ripustamista maalauslinjastolle sekä pakkaustehtäviä. Työaika on ma-to klo 6-16.30. 

Toivomme sinulta: 

Onko Sinulle jo kertynyt kokemusta maalaustehtävistä? Onko Sinulle esim. pintakäsittelijän koulutus tai oletko oppinut teollisuusmaalauksen salat työn kautta? Onko työkokemusta kertynyt sen verran, että työelämän perussäännöt ovat hallussa? Voit olla etsimämme henkilö myös, jos omaat vähän kokemusta ja olet kiinnostunut oppimaan teollisuusmaalausta. Työ edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvää käden ja silmän yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle: Pitkän määräaikaisen työsuhteen paikassa, jossa saa kehittää omaa osaamistaan. Työssä pääset mukaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Työt hoidetaan asianmukaisesti, mutta työpaikalla saa silti olla mukavaa. Käsiteltäviä kappaleita on monen muotoisia ja monen kokoisia, joten pääset kehittämään osaamistasi maalaajana. Tehtävässä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen palvelukseen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme lisää yrityksestä haastattelussa. 

Lisätiedot tarvittaessa:

HR-konsultti, Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: pulverimaalaus, teollisuusmaalaus, pintakäsittely

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot