Teollisuusmaalaaja Konepaja Survoselle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

TEOLLISUUSMAALAAJA KONEPAJA SURVOSELLE

Konepaja Survonen val­mis­taa kus­tan­nus­te­hok­kaas­ti asen­nus­val­mii­ta te­räs­ra­ken­tei­ta, -kap­pa­lei­ta ja -ko­ko­nai­suuk­sia niin ali­han­kin­ta­na teol­li­suu­del­le kuin suo­raan yri­tyk­sil­le ja yk­si­tyis­hen­ki­löil­le. He ovat eri­kois­tu­neet lujien ja vah­vo­jen me­tal­lien työs­töön ja ko­koon­pa­noon. He kiin­ni­ttävät eri­tyis­tä huo­mio­ta laatuun. Konepaja Survosen asiak­as saa luo­tet­ta­vaa pal­ve­lua kat­ta­vas­ti aina suun­nit­te­lus­ta, vah­vuus­las­ken­nas­ta, eri­kois­hit­sauk­ses­ta, ko­neis­tuk­ses­ta, ko­koon­pa­nos­ta ja pin­ta­kä­sit­te­lys­tä val­miik­si tuot­teek­si asti.

Haemme nyt asiakkaallemme Konepaja Survoselle teollisuusmaalaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään aluksi päivävuorossa. Tuotannon siirtyessä kahteen vuoroon, myös sinulla tulee olla tähän valmius.

Mitä odotamme sinulta?

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta teollisuus- tai automaalauksesta, niin saatat olla etsimämme henkilö. Alan koulutus katsotaan eduksi. Pystyt toimimaan itsenäisesti erilaisissa maalaustehtävissä. Sinulla tulee olla oikea asenne työntekoon, oma-aloitteisuutta ja hyvää oppimiskykyä, sekä mahdollisuutta sitoutua pitempiaikaiseenkin työsuhteeseen. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Työt alkavat mahdollisimman pian perehdytyksellä. Aluksi solmimme 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, mutta ammattitaitoisella ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada tämän jälkeen jatkoa!

Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 056 1333 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397930
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Huittinen