(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuskoneiden kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko kiinnostunut monipuolisesta kokoonpanosta teollisuuden tuotantotehtävissä? Onko sinulla taustalla teknisen- tai metallialan koulutus tai kokemusta valmistavan teollisuuden töistä?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Keravalla sijaitsevaan toimipisteeseen kokoonpanijaa suurikokoisten jätepuristimien valmistukseen. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten toivomme hakijoilta oma-aloitteellisuutta, hyvää oppimiskykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön. Oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi monipuolisten kokoonpanotehtävien parissa. Tätä työpaikkaa hakiessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä nopeasti alan johtavaan yritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääset työskentelemään viihtyisässä tehdasympäristössä ja tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Toivomme, että sinulla on:

  • Teknisen alan ammatillinen peruskoulutus tai vastaavaa työkokemusta teollisuuden kokoonpanotehtävistä
  • Valmius työskennellä 2-vuorotyössä
  • Motivoitunut ja reipas asenne
  • Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen trukeista tai siltanostureista

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi