(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuseristäjiä voimalaitoskohteisiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin hyvällä asenteella varustettua

TEOLLISUUSERISTÄJÄÄ

Työnsuorituskohteet ovat voimalaitoksia ja niiden kunnossapitoon liittyviä eristystöitä. Työolosuhteet ovat ajoittain ahtaita ja kuumia, jopa haasteellisia. Työ sopii siis haasteita hakevalle ja uusia kokemuksia keräävälle. 

Työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökurssin tarvittaessa järjestämme. Kohteessa suoritetaan suppea turvallisuusselvitys, joten edellytämme nuhteetonta taustaa. 

Työaika arkisin 7:00 - 15:30. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemuksesi, joko työnhaku linkistä tai heitä vapaamuotoinen hakemus/CV tai kysymyksesi, sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen