(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuseristäjä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

Eristäjiä

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta eristystöistä. Kokemus erilaisista metallialan töistä, esimerkiksi ohutlevytöistä katsotaan eduksi. Olethan reipas ja ahkera työntekijä! Hyvälle tekijälle mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Työt alkavat kevään aikana. Työturvallisuuskortti on edellytys, mutta tarvittaessa voimme kouluttaa sen sinulle. Tulityökortti katsotaan eduksi. 

Hae oheisen linkin kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.