(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusautomaation sähkösuunnittelija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme teknologia-alan asiantuntijana toimivalle asiakasyrityksellemme lisävahvistusta nimikkeellä

TEOLLISUUSAUTOMAATION SÄHKÖSUUNNITTELIJA

Etsimällämme henkilöllä on vankka kokemus teollisuusautomaatiosta, etenkin (työstö)koneautomaation tai robotiikan osa-alueilta.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti sähkösuunnittelusta, PLC-ohjelmointityöstä ja asennustyön valvonnasta sekä käyttöönottotyöstä. Kokemusta kaikista tehtävistä ei edellytetä, mutta mahdollisimman laaja osaaminen edellä mainituista katsotaan eduksi haussa.

Sähkösuunnittelun puolella korostuvat osaaminen työstökoneiden sähköistyksen suunnittelun parissa sekä alan suunnittelu- ja turvallisuusstandardien tuntemus.
PLC-ohjelmoinnin osalta ohjelmointikokemus ohjelmoitavalla logiikalla, kuten Siemens, Allen-Bradley tai Mitsubishi on eduksi, samoin Siemens Sinumerikin parametrointikokemus. Kokemus KUKA-roboteista on myös hyödyksi.

Asennustyön valvonta koostuu niin työn organisoinnista yrityksen omissa tiloissa kuin myös projektin (ja projektiimin) vetämisestä asiakasyrityksen tiloissa.
Olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, taitava ongelmanratkaisun parissa ja valmis toimimaan asiakasrajapinnassa. Toivomme, että sinulla on vahva englannin kielen taito ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan työn sitä vaatiessa.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus tehtävään osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Teollisuusautomaation sähkösuunnittelija. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella osoitteesta info.tampere@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemuksen huomioidaan rekrytoinnissa.