(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusautomaation myynti-insinööri
AUMA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Haemme Espooseen

TEOLLISUUSAUTOMAATION MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

aktiiviseen asiakasyhteistyöhön Suomen ja Baltian maat kattavalle markkina-alueellemme. Toimit läheisessä yhteistyössä päämiehemme ja asiakkaiden kanssa. Etsit toimivia ratkaisuja asiakkaidemme prosesseihin, olet luontevasti yhteydessä asiakaskuntaasi, laadit tarjouksia ja toimit myös teknisenä tukena. Messut ja asiakastilaisuudet ovat olennainen osa työtäsi. AUMAn päätuotteita ovat teollisuusventtiilien sähköiset toimilaitteet. Toimilaitteet on yleensä integroitu säätöpiireihin ja tottelevat määrättyjä ohjauskäskyjä, tai sitten ne käyttävät toiminnan ohjaamiseen omaa älykästä elektroniikkaa.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus ja aito kiinnostus tekniikkaan ja teollisuusmyyntiin. Olet aktiivinen, tiimihenkinen, tuloshakuinen ja ratkaisukeskeinen toimija. Haluat oppia uutta ja kehittyä myyjänä ja teollisuusautomaation asiantuntijana. Tehtävässä tarvitset ajokortin sekä hyvää englannin kielen taitoa – saksan kielen taito on hyvä lisä. Arvostamme kokemusta automaatiojärjestelmistä, prosessiteollisuudesta sekä myynnistä ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Tarjoamme paljon mielenkiintoista työtä alan kärkituotteiden parissa, päämiehemme antaman perehdytyksen sekä pienen, tiiviin, reippaan ja joustavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Tuohimaa puh.0400 403032. Hakemukset palkkatoivomuksin pyydämme lähettämään 18.2.2018 mennessä www.personnel.fi –portaalin kautta.