(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusautomaation kunnossapitoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko mekaniikan, sähkön tai automaation osaaja? Asiakasyrityksemme hakee muuttohalukkaita kunnossapitoasentajia moderniin tuotantolaitokseensa pääkaupunkiseudulle vakituisiin työsuhteisiin. Pystymme tarvittaessa avustamaan asunnon hankinnassa työpaikan läheisyydestä.

Työtehtävät sisältävät sekä ennakkoon suunnitellun huolto-ohjelman mukaisia tehtäviä että kiireellisiä vikakorjauksia. Pääset työskentelemään hyvässä porukassa modernin laitteiston parissa omalla vastuualueellasi, olet sitten kiinnostunut ensisijaisesti ennakkohuolto- tai kunnossapitotehtävistä. Tuotantolaitos on käynnissä kellon ympäri, joten töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Hakijalta vaaditaan aitoa kiinnostusta teknisiin laitteisiin. Työn ohella olet mahdollisesti oppinut vapaa-ajan harrastuksissa mekaniikan tai sähkön perusperiaatteita. Myös tekninen koulutus ja aikaisempi työkokemus asennustehtävissä ovat olennaisia edellytyksiä tehtävässä menestymiseen, mutta vielä tärkempää on halu oppia uutta ja päästä kehittymään kasvavan yrityksen mukana alan huippuammattilaiseksi.

Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme tilaisuuden erikoistua automaatioteknologian uusimpien laitteiden asiantuntijaksi. Asentajan työssä hyvin menestyvällä on myös todellinen mahdollisuus päästä yrityksessä vastuullisempiinkin tehtäviin.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten tartu tilaisuuteen heti ja hae tehtävää. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Juha Pulkkinen 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.