(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusautomaation Huoltoinsinööri / Huoltoteknikko
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille Espooseen HUOLTOINSINÖÖRIÄ / HUOLTOTEKNIKKOA teollisuusautomaatiohaasteiden pariin.

Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä teollisuusalan asiakkaiden parissa ja vastuullasi on erilaisten laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävät. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi. 

Odotuksemme sinulle:

  • tekninen koulutustausta mielellään automaatiopuolelta.
  • kokemusta kone- ja laitevalmistajiin liittyvistä logiikoista ja niiden soveltamisesta sekä ohjelmoinnista.
  • erilaisten kenttäväylien tuntemus sekä kokemus HMI/SCADA/PLC -järjestelmistä luetaan eduksi.
  • vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.
  • järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kantaa vastuuta.
  • valmius itsenäiseen työskentelyyn.
  • hyvä englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä yrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera 15.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Global Field Service Manager Toni Sisso 050 410 9752.