(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusasiantuntija / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019


Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi

Haemme Helsinkiin

Teollisuusasiantuntijaa

Toimit Huoltovarmuusorganisaatiossa teollisuuspoolien (kemia, muovi ja kumi, metsä) yhteysjäsenenä ja kehität ko. alojen varautumis- ja valmiustyötä. Tehtävään kuuluu myös varmuus- ja turvavarastotoimintoja, erilaisten lausuntojen valmistelua sekä teollisuuspolitiikkaan vaikuttamista huoltovarmuusnäkökulmasta. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä.

Hakemallamme henkilöllä on ylempi korkeakoulututkinto (esim. tekniikan ala tai soveltuvat luonnontieteet), vahva prosessiteollisuuden tuntemus joltakin ko. toimialalta (kemia, muovi, kumi tai metsä), liiketoimintakokemusta sekä kokemusta verkostojen johtamisesta. Varautumistyön kokemus luetaan eduksi.

Olet toimintatavaltasi itsenäinen ja itseohjautuva. Olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Työskentelyotteiltasi olet järjestelmällinen ja systemaattinen. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot ja olet valmis matkustamaan kotimaassa. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä – ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn pienessä, ammattitaitoisessa asiantuntijatiimissä sekä mahdollisuuden olla vaikuttamassa Suomen kokonaisturvallisuuteen ja kehittyä ammatissasi. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 2.1.2020 klo 14–15:30) sekä Huoltovarmuuskeskuksessa johtaja Jyrki Hakola puh. 029 505 1030 (tavoitettavissa 30.12.2019 sekä 2.1.2020).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 7.1.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.