Teollisuusasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Sykkiikö sydämesi erilaisille asennuksille? Pysyvätkö työkalut hyvin käsissäsi? Onko kasaus-, kokoonpano- ja huoltopuoli ylipäätään sinun juttusi? Mikäli vastasit kysymyksiimme myönteisesti, jatka lukemista, tämä saattaa olla sinun paikkasi!

Haemme asiakkaallemme Euraan ammattitaitoista teollisuusasentajaa.

Työnkuvaus:
Tehtäviisi kuuluu erilaisia laakeriasennuksia, laakereiden kokoonpanoa ja purkua sekä työstökoneiden pienimuotoisia mekaanisia korjauksia. Työskentelet myös koneistettujen osien viimeistely- ja kokoonpanotehtävissä sekä lämpösovitteiden parissa.

Toivomme teknistä osaamista ja metallipuolen koulutusta. Myös muu tekninen koulutus lasketaan eduksi sekä kokemus monipuolisista ja vaihtelevista töistä.

Lisäksi toivomme sinulta:
- halua kehittyä entistäkin monipuolisemmaksi tekniseksi osaajaksi
- tarkkuutta ja ammattitaitoa
- hyvää asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työn aloitusajankohta sijoittuu alkusyksyyn 2020, tarkempi ajankohta neuvoteltavissa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta (tai suoraan sähköpostilla). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaalla. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Huom. hakuaikaa on jatkettu!

Lisätietoja:

Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR Trainee Enni Korpunen
enni.korpunen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: laakeri, asennus, työstökone, korjaus, huolto, teollisuusasentaja, teollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394993
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Eura