(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusasentaja kokoonpanotehtäviin, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakkaallemme Kaukajärvelle teollisuusasentajaa kokoonpanotehtäviin.

Asiakkaamme tilauskannan vahvistuessa haemmekin nyt asiakkaamme tehtaaseen lisää henkilökuntaa. Työ pitää sisällään erilaisia tehtaassa tapahtuvia metalliteollisuuden kokoonpanotehtäviä asennuslinjaston eri kohdissa. Tulemme palkkaamaa arviolta 3 uutta tekijää.  

Toivoimme hakijoilta kokemusta metallialalta joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Työhön järjestetään kattava perehdytys, joten mikäli työkalut pysyvät kädessä ja aidosti olet kiinnostunut erilaisista kokoonpanotehtävistä, niin tämä työ saattaa olla se, jota olet etsinyt. 

Työ on tällä hetkellä päivävuoroa, mutta edellytämme henkilöiltä mahdollisuutta siirtyä työskentelemään kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole välttämättömyys.

Työ on kokoaikatyötä, 40h/viikko. Työsuhde alkaa syyskuussa, erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksena ja kestää arviolta vuoden 2020 alkupuolelle saakka, mahdollisesti pidempään. 

Asiakkaamme tarjoaa valittaville henkilöille hyvät työolosuhteet, ajantasaiset työvälineet, ison tiimin tuen ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omassa työssään. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit halutessais kysyä lisätietoa: Jukka Lankinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 4090228.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut heti hakuajan ollessa käynnissä.